
GAZLI OCAK KUZİNE TEKNİK SERVİSİ
Gazlı ocak ve kuzine ocak yiyeceklerin pişirme aşamasında kullanılan bir
sehpaya benzer düzenek içine konulan brülör ve brülöre bağlı gaz vanası
brülör üzerinde bulunan temokupl, gaz kesici emniyeti mevcuttur
yiyeceklerin pişirilmesi için bir brülör ile 4 brülör arasında değişen
brülör takımı mevcuttur. Verimli çalışması için yanan gazın alev rengi
mavi olmalıdır. LPG yakıt ile kullanıldığında gaz püskürten meme delik
çapı brülörün genel çapına uygun olmalı. Ocak doğalgaz çevrimi mutlaka
profesyonel yapılmalı gaz kaçakları kontrol edilmeli, bozuk vanalar
mutlaka değişimi yapılmalı. Kıvılcım çakmak ve pilot düzeneği ve
trmokupl ayar ve değişimi güvenilir teknik servisimiz vasıtası ile
yapılmalıdır. Set üstü ocak dahil, mutfak içerisinde doğalgaz flex
hortumlarda kırıklar tespit edilmeli gaz vanalarında olası doğalgaz
sızıntısı teknik servisimiz tarafından tamir edilir. Çalışmayan gaz
alarm detektör veya karbon monoksit dedektör montajı teknik servisimiz
tarafından yapılırken çalışıp çalışmadığı değişik koşullarda test
edilir. Endüstriyel mutfaklarınızda kullanılan gazlı cihazların emniyeti
sağlanır elektrikli cihazlarınızın topraklama ve elektrik bağlantıları
TSE göre tekrar reglaj yapılarak iş güvenliği seviyesi üst düzeyde
sağlanır. Döner ocakların radyan değişimi, gaz vana değişimi redüktörlü
motor değişimi garantili yapılır
BAŞLICA TEKNİK SERVİS VERDİĞİMİZ MARKALAR
- Fagor kuzine set üstü ocak
- Empero kuzine set üstü ocak
- İnoksan kuzine set üstü ocak
- Kayalar kuzine set üstü ocak
- Atalay kuzine set üstü ocak
- Öztiryakiler kuzine set üstü ocak
- Yan sanayi kuzine ve ocaklar
- özti kuzine set üstü ocak
- Işık kuzine set üstü ocak
- N’dustrio kuzine set üstü ocak
- Zanussi kuzine set üstü ocak
- Electrlux kuzine set üstü ocak
AYNI GÜN TEKNİK SERVİS
GÜVENLİ BÖLGE : 100-74 derece güvenli bölge olup bakterilerin büyük kısmı yok olur.
ORTA DERECE GÜVENLİ BÖLGE: 74-60 derecede pişmiş yemekler uzun süre bu derecede bekletilmemelidir.
TEHLİKELİ BÖLGE : 60-45 derecede bazı bakteriler çoğalır canlı kalır.
ÇOK TEHLİKELİ BÖLGE : 45-16 derece
besinler bu derecede mümkün olduğu kadar kısa süre tutulmalıdır.
Bakteriler çok hızlı çoğalıp BESİN ZEHİRLENMESİNE neden olabilir.
TEHLİKELİ BÖLGE : 16-5 derece besin zehirlenmesine neden olan bakteriler çoğalır.
SOĞUK BÖLGE : 5-0 derece besinler kısa süreli saklama yapılabilir. Bakterilerin bir kısmı çoğalmaya çalışabilir.
DONMA BÖLGESİ : 0-18 derece güvenli bölgedir. Bakterilerin çoğalması durur.